Spaghetti med asparges og ærter

Malzemeler:

200 gr spaghetti
7-8 tane asparagas diger adiyla kuskonmaz
Bir kase bezelye
Dereotu
Bir kac kasik parmesan peyniri
Zeytinyagi
Tuz
Karabiber

Yapilisi:
Makarnalarin tam olarak haslanmalarina 4-5 dakika kala(makarna da yaklasik 10 dakikada pisecektir) asparagas ve bezelyeler de makarnanin suyuna atilir ve pisirilir.Hepsi haslaninca suzulur(toplam haslanma suresi en fazla 15 dakika,yesilleri sadece 5 dakika hasliyoruz).Tencereye zeytinyagi koyulur daha sonra dereotu ve makarnalar atilir biraz kavurulur.En son tuzu karabiberi eklenir.Makarna tabaga alinir ve uzerine parmesan peyniri serpilerek servis yapilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kor Hasan pogacalari:)